VERZEND & RETOURBELEID

 

LEVERTIJD

Zelf worden we blij van shoppen, niet van wachten. We streven er dan ook naar je bestelling de volgende dag, maar uiterlijk binnen drie werkdagen bij je te laten bezorgen.

 

 

VERZENDKOSTEN

Als je bij YSTYLE voor minimaal €65,- besteld zijn de verzendkosten gratis, daaronder bedragen deze €4,95.

Voor leveringen aan het buitenland worden er ten alle tijden €10,- aan verzendkosten in rekening gebracht.

 

RETOURNEREN

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jij en het door jou bestelde product, om wat voor reden dan ook, uiteindelijk geen goede match blijken te zijn. Geen probleem! Alle bij YSTYLE bestelde producten kan je tot 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Na ontvangst door ons krijg je een nieuw product of het aankoopbedrag terug.

Enige uitzondering zijn de producten uit de SALE. Hiervoor ontvang je van ons in de vorm van een YSTYLE-tegoedbon het gehele bedrag terug. De tegoedbon is tot 1 jaar na uitgifte geldig.

 

En het hoeft niet, maar mag wel. Graag zelfs! We vinden het namelijk fijn om te weten wat de reden voor de retournering is. Dit omdat we onszelf willen blijven verbeteren.

 

Zorg er wel voor dat wanneer je je bestelling aan ons terugstuurt je hier niks mee gedaan hebt waardoor het niet meer voor de verkoop geschikt is. Dus vlekvrij, geurvrij en met alle labels er nog aan. Dit kan er anders in resulteren dat je dan nog maar een deel van je aankoopbedrag terugkrijgt of dat het product helemaal niet meer door ons retour genomen kan worden.

 

 

HOE TE RETOURNEREN

Via de volgende stappen kan je simpel en snel je bestelling aan ons terugzenden:

 

- Print via deze link het formulier uit en vul deze in, of stuur ons een e-mail met de gegevens.

- Plak een A4 met ons retouradres op het pakket

   [Keizerhof 76, 3135 CT Vlaardingen]

- En breng je retourpakket binnen 14 dagen na ontvangst bij het dichtstbijzijnde afleverpunt en reken het retourpakket af

 

LET OP: YSTYLE kan niet verantwoordelijk gesteld worden wanneer een retourpakket niet bij ons bezorgd wordt of gedurende het verzendingsproces kwijt is geraakt.

 

 

KOSTEN RETOURZENDING

In principe zijn de kosten van de retourzending voor rekening van jou, de klant. Een uitzondering hierop is wanneer de reden van retournering aan YSTYLE verwijtbaar is.

   KLANTENSERVICE

   Y-STYLE

   VOLG ONS

Keizerhof 76  3135 CT Vlaardingen