Hi, wat leuk dat je op de site van YstYle bent terechtgekomen en daarom geef ik je graag wat meer informatie over YstYle.

 

Mijn naam is Yvette Voogd, begin 2016 heb ik YstYle opgericht. Mijn ervaring in de kledingbranche is vele jaren geleden begonnen, toen ik samen met een partner een andere Web shop runde.

 

In het begin hield ik mij nog uitsluitend bezig met het geven van kledingparty’s en stond ik op evenementen en bij Ladies Nights.

 

Omdat de vraag naar mijn kleding steeds groter werd besloot ik om vaste inloopuren in te voeren zodat de klanten op hun gemak hun kleding uit kunnen kiezen en passen. Een van mijn sterke punten is dat ik mijn klanten een goed kledingadvies kan geven. Ik kijk naar het type, figuur en persoonlijkheid en kan dan de juiste kledingcombinatie voor deze persoon bij elkaar zoeken. Dit is tevens ook een reden dat de inloopuren druk bezocht worden bij YstYle.

 

Behalve dat ik regelmatig naar Amsterdam ga voor de inkoop van kleding voor YstYle ga ik daarnaast ook een paar keer per jaar naar Parijs en blijf zodoende goed op de hoogte van de laatste modetrends. Wekelijks voegt YstYle nieuwe items toe aan haar collectie met als uitgangspunt dat de kleding trendy en/of stijlvol moet zijn, maar bovenal is het belangrijk dat de kleding betaalbaar blijft.

 

Aangezien de vraag buiten de regio steeds groter wordt heb ik besloten om behalve de bereikbaarheid via Facebook en Instagram nu ook een website te gaan openen zodat ik nog meer dames van verschillende leeftijden blij kan maken met de kleding van YstYle.

 

Heb je vragen, suggesties betreffende YstYle, dan hoor ik dit graag.

 

Liefs,

Yvette

   KLANTENSERVICE

   Y-STYLE

   VOLG ONS

Keizerhof 76  3135 CT Vlaardingen